המגדל הנטוי של אל פאסטור של ג'וליאן אולי לא משתווה מבחינה אסתטית למגדל פיזה שעל שמו הוא כונה, אבל שלא כמו האתר ההיסטורי האיטלקי, מיצירת המופת הקטנה של ג'וליאן אפשר להכין טאקו. בנוסף להגשת אחת הארוחות המקסיקניות האהובות עליו, ג'וליאן מחלק את הסודות שלו לכניסה לפעולה – התהליכים שהוא מיישם מ-'ספר-העזר לפרקלירים'.

גלה מדוע נראה שאי אפשר לשנות הרגלים, איך להחלטות מהעבר יש יותר כוח להשפיע על אדם מאשר להחלטותיו היום ועוד הרבה יותר. קרא והשתמש בחוברת ההדרכה להעברת תהליכים עצמית, 'ספר-העזר לפרקלירים'.

'סיינטולוג'יסטים בבית' מציג את האנשים הרבים ברחבי העולם שנשארים בטוחים, נשארים בריאים ומשגשגים בחיים.